WedFeb152017

[Feb. 15] Climate-KIC Journey - Summer School

Climate-KIC Journey - Summer School

 

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ως εταίρος του Climate-KIC, λαμβάνει μέρος στην διοργάνωση του μεγαλύτερου θερινού εκπαιδευτικού προγράμματος κλιματικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Climate-KIC Journey, που λαμβάνει χώρα σε 19 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες .
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ευρωπαίους μεταπτυχιακούς ή τελειόφοιτους φοιτητές και νέους επαγγελματίες αλλά και πολίτες τρίτων χωρών που φοιτούν ή εργάζονται στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε 8 εκδόσεις (δυο εκδόσεις 3-Εβδομάδων και 6 εκδόσεις 5-Εβδομάδων) και είναι δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τους συμμετέχοντες που φοιτούν στο ευρωπαϊκό χώρο.
Λόγω του ότι η Κύπρος διοργανώνει μια από τις εκδόσεις του προγράμματος, Κύπριοι φοιτητές και νέοι επαγγελματίες θα έχουν προτεραιότητα σε άλλες εκδόσεις του πρόγράμματος που θα διεξαχθούν σε 2 ή 3 άλλες πόλεις.    

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://journey.climate-kic.org/ και στο έντυπο εδώ. Η διορία για τις αίτησεις είναι η 15η Φεβρουαρίου.

Επικοινωνία: 
Δρ Στέλιος Γιατρός (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Climate-KIC Cyprus) stylianos.yiatros@cut.ac.cy 
Climate-KIC Education Team education@climate-kic.org

t: +357 25002094

Πληροφορίες για το διαγωνισμό

Go to top