FriJun162017

[16 June] GEM National Report Presentation

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GEM NATIONAL REPORT

Σας προσκαλούμε στην πρώτη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρώτης εθνικής έκθεσης αναφοράς για την επιχειρηματικότητα (GEM National Report for Cyprus).

Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 11.00 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην αίθουσα ΑΙΘΟΥΣΑ 101, Κτήριο SFC 03  – Πανεπιστημιούπολη (Google Maps).

Το GEM αποτελεί ένα σημαντικό, έγκυρο και διεθνώς αναγνωρισμένο στατιστικό εργαλείο για τη διερεύνηση της τρέχουσας κατάστασης στην Κυπριακή επιχειρηματικότητα. Η δημοσίευση της έκθεσης αναφοράς αποβλέπουμε να αξιοποιηθεί περαιτέρω στην χάραξη εθνικής πολιτικής για την επιχειρηματικότητα και την προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού διεθνούς προορισμού επιχειρηματικής δραστηριοποίησης. Τα συμπεράσματα του  GEM αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τη βελτίωση υφιστάμενων και τον σχεδιασμό νέων πολιτικών ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Η πρώτη εθνική έκθεση αναφοράς (GEM) πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου τοποθετώντας την Κύπρο στον διεθνή χάρτη επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Η ενέργεια αυτή πλαισιώθηκε με την υποστήριξη ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής (Κεντρική Τράπεζα, CIPA, PwC Cyprus, KPMG Cyprus, Deloitte Cyprus, EY Cyprus).

Η όλη προσπάθεια έγινε με την στήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Μονάδας Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Προεδρίας και της Τράπεζας Κύπρου.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22895110, 22895111

Email: c4e@ucy.ac.cy

RVSP: c4e@ucy.ac.cy

Go to top