WedMay222019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Ειδικός Επιστήμονας Διδασκαλίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με σύμβαση απασχόλησης για την ακόλουθη περίοδο:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Μία εβδομάδα εντός του Θερινού Εξαμήνου 2018-2019 του Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019, με δυνατότητα ανανέωσης και για περίοδο εντός του Θερινού Εξαμήνου 2019-2020

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για πλήρωση δυο θέσεων Ειδικών Επιστημόνων Διδασκαλίας για χρονική περίοδο εντός του Θερινού Εξαμήνου 2018-2019 του Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019, για διδασκαλία μαθήματος, με δυνατότητα ανανέωσης. Στο παρόν στάδιο προβλέπονται ανάγκες διδασκαλίας για το παρακάτω μάθημα ελεύθερης επιλογής.

  • ΚΕΠ 103- (3 ECTS) Ολιστικός Σχεδιασμός Προϊόντων: Από τον πραγματικό κόσμο στο ψηφιακό και αντίστροφα.

To μάθημα ΚΕΠ103- Ολιστικός Σχεδιασμός Προϊόντων (Ειδικά Θέματα Επιχειρηματικότητας) θα διδαχτεί συνολικά σε 40 ώρες κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας για το Θερινό Εξάμηνο 2018-2019 (03/06/2019-07/06/2019). Το μάθημα αυτό περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό/εργαστηριακό κομμάτι. Για το μάθημα αυτό προβλέπεται εργοδότηση δυο Ειδικών Επιστημόνων (εκ των οποίων τουλάχιστο ο ένας να είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος), για διδασκαλία που θα αναλογεί σε 16-24 ώρες για τον καθένα.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

  • Διδασκαλία προπτυχιακού μαθήματος υπό την εποπτεία μέλους του ακαδημαϊκού προσωπικού του Κέντρου.
  • Καθοδήγηση και εποπτεία φοιτητών για διεκπεραίωση εργασιών και ατομικών ή ομαδικών μελετών. Ετοιμασία, επίβλεψη και βαθμολόγηση εξετάσεων και εργασιών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Μεταπτυχιακός τίτλος (MSc, MBA) ή Διδακτορικός Τίτλος (PhD) αναγνωρισμένου Πανεπιστήμιο σε συναφές γνωστικό αντικείμενο.
  • Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Συνάφεια σπουδών και προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας με τα γνωστικά αντικείμενα μαθημάτων για τα οποία οι υποψήφιοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον.
  • Στις επιλογές θα ληφθεί υπόψη προηγούμενη εμπειρία στη διδασκαλία συναφών μαθημάτων σε πανεπιστημιακό επίπεδο ή/και ερευνητική εμπειρία.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Η ωριαία αντιμισθία ανέρχεται σε €60 για κατόχους διδακτορικού τίτλου και σε €40 για κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου (MSc, MBA). Από τα ποσά αυτά θα αφαιρούνται εισφορές εργοδοτούμενου στα διάφορα Ταμεία του Κράτους, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  1. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
  2. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
  3. Συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην οποία ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει ν’ αναφέρει:

(α) το προσωπικό του ενδιαφέρον και σχετική εμπειρία σε διδασκαλία συναφές μαθήματος. Συνοπτική περιγραφή των στόχων των μαθημάτων που προσφέρονται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και του συγκεκριμένου μαθήματος παρατίθενται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: https://c4e.org.cy/activities/education-and-training/free-elective-courses/item/184-103-special-topics-entrepreneurship .

(β) τη διαθεσιμότητα και δέσμευσή του για την περίοδο διδασκαλίας που αναφέρεται πιο πάνω.

Σε περίπτωση που το άτομο που θα επιλεγεί απασχολείται στο Δημόσιο ή σε ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, θα πρέπει το ίδιο να εξασφαλίσει εκ των προτέρων σχετική άδεια από το αρμόδιο Τμήμα/Υπουργείο.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα κληθεί να προσκομίσει πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας (όσον αφορά τίτλους σπουδών από Ιδιωτικές Σχολές/Πανεπιστήμια στην Κύπρο) ή από την Εκδίδουσα Αρχή (όσον αφορά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση ενδιαφέροντος τους στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: c4e@ucy.ac.cy

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, ώρα 14.30.

Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Κέντρου Επιχειρηματικότητας (τηλ.: +357 22 895110, +357 22 895111).

Go to top