WedNov182020

[18 Nov] Design Thinking

Περιγραφή:

Το design thinking είναι μια ανθρωποκεντρική, διεπιστημονική προσέγγιση που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις (π.χ. νεοσύστατες εταιρείες) να αλλάξουν και να καινοτομήσουν. Το design thinking ακολουθεί μια προσέγγιση η οποία συνδυάζει δημιουργική και ορθολογική σκέψη, και περιλαμβάνει μια διαδικασία που αποτελείται από ενσυναίσθηση (emphasize), παραγωγή ιδεών (idea) και δημιουργία πρωτοτύπων (prototype).

 

When: Wednesday November 18, 17:00-18:30

Where: Online event

 

Organisers: 

  • Centre for Entrepreneurship

 

Ομιλητής: Μενέλαος Μενελάου, Εκτελεστικός Διευθυντής, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Ο Μενέλαος Μενελάου έχει πάθος για την επιχειρηματικότητα και την ενδο-επιχειρηματικότητα. Είναι οπαδός του Design Thinking και προωθεί την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Δούλεψε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για 11 χρόνια, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη διαφημιστική βιομηχανία. Ο τωρινός του στόχος είναι να ηγηθεί του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και να βοηθήσει στην υλοποίηση του Οράματος και της Αποστολής του, δηλαδή της Χάραξης Πολιτικής για τη Νεολαία, της δημιουργίας και προσφοράς ευκαιριών για τη Νεολαία της Κύπρου και της συμμετοχής της στην κοινωνική, επιχειρηματική, πολιτιστική και πολιτική ανάπτυξη της χώρας μας, ξεπερνώντας προκλήσεις και δικτυώνοντας τους Κύπριους νέους με την Ευρώπη και τον Κόσμο. Είναι πατέρας ενός 6χρονου αγοριού και ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής.

 

RVSP until November 17 2020 at: here or c4e@ucy.ac.cy 

 

* Photography, audio, and video recording may occur at a UCY public event. By taking part, you grant UCY full rights to use the audiovisual material for publicity purposes. If you do not wish to be a part of the audiovisual coverage, you are kindly requested to inform the event organizer. More info for the EU General Data Protection Regulation (‘GDPR’) here.
 

More information here

Go to top