TueAug272024

Τελική Προθεσμία για Αιτήσεις: Κυπριακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας (CyEC) 2024

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου υπενθυμίζει σε όλους τους καινοτόμους στοχαστές και τους ανερχόμενους επιχειρηματίες ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον Κυπριακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας (CyEC) 2024 πλησιάζει. Αυτός ο καταξιωμένος διαγωνισμός, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, συνεχίζει να προάγει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στον δυναμικό οικονομικό μας χώρο.

Το CyEC 2024 προσφέρει δύο διακριτές κατηγορίες συμμετοχής που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα σταδίων και ιδεών επιχειρήσεων:

  • Κατηγορία Accelerator: Προορίζεται για ιδέες σε αρχικό στάδιο που βρίσκονται ακόμα στη φάση του σχεδιασμού. Αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για άτομα ή ομάδες που επιθυμούν να διαμορφώσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να επιταχύνουν την είσοδό τους στην αγορά.
  • Κατηγορία LaunchPad: Απευθύνεται σε πιο ώριμες επιχειρηματικές ιδέες που έχουν ήδη λανσάρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Αυτή η κατηγορία επικεντρώνεται στην επέκταση των επιχειρήσεων και τη διεύρυνση της αγοραστικής τους εμβέλειας.

Οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων είναι:

  • Για το πρόγραμμα Accelerator: Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2024.
  • Για το πρόγραμμα LaunchPad: Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2024.

Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από συνολική καθοδήγηση και υποστήριξη από ηγέτες της βιομηχανίας καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το πρόγραμμα Accelerator, ειδικότερα, θα παρέχει μαθήματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων για να βοηθήσει στη διαμόρφωση των επιχειρηματικών σχεδίων και την τελειοποίηση των παρουσιάσεων.

Μην χάσετε την ευκαιρία σας να γίνετε μέρος μιας κοινότητας αφοσιωμένης στην προαγωγή και υποστήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που μπορούν να μετατρέψουν καινοτόμες ιδέες σε βιώσιμες και παγκοσμίως προσανατολισμένες επιχειρήσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε ένα δίκτυο πιθανών επενδυτών και να αποκτήσετε ανεκτίμητη έκθεση στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Για να υποβάλετε αίτηση, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στο https://cyec.org.cy/. Εκεί, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά κριτήρια για κάθε κατηγορία και περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό.

Ανυπομονούμε να δούμε τις καινοτόμες ιδέες σας και να σας καλωσορίσουμε σε μια εκδήλωση που υπόσχεται να αποτελέσει ορόσημο στο επιχειρηματικό ημερολόγιο της Κύπρου.

Σχετικά με τον Κυπριακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας (CyEC):

Το CyEC είναι μια πρωτοβουλία του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου, σχεδιασμένη για να καλλιεργήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και να προωθήσει την καινοτομία σε διάφορους τομείς. Μέσω αυτού του διαγωνισμού, στοχεύουμε να παρέχουμε μια πλατφόρμα για υποσχόμενους επιχειρηματίες για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να συνδεθούν με ένα δίκτυο πόρων και ειδικής καθοδήγησης.

Go to top